Menu

Συχνές Ερωτήσεις

Είναι ασφαλές το QYRA;

Απολύτως! Δεν αναμένεται κανενός είδους ενόχληση ή άλλο πρόβλημα από την λήψη του QYRA. Δεν περιέχει συντηρητικά ή άλλες βλαβερές ουσίες.

Για πόσο καιρό να το παίρνω;

Αυτό εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς! Το QYRA συνεχίζει να βελτιώνει το δέρμα σας και να αυξάνει την σύνθεση των δομικών στοιχείων του συνεχώς όσο το παίρνετε, αντιμετωπίζοντας και αναστρέφοντας τις βλάβες του χρόνου και το αποτέλεσμα διαρκεί και μετά την διακοπή του για ένα μεγάλο διάστημα. Με μακροχρόνια χρήση του QYRA, πετυχαίνετε ένα βέλτιστο αποτέλεσμα χρόνο με το χρόνο και σταθερά!

Πότε να το παίρνω;

Συνιστάται να παίρνετε 3 ταμπλέτες QYRA δηλαδή 2,5 γραμμάρια verisol νωρίς κάθε  βράδυ.

Γιατί να το παίρνω βράδυ;

Ο λόγος είναι πως το βράδυ γίνεται η παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα και έτσι παίρνοντας το QYRA νωρίς το βράδυ δίνουμε στο σώμα μας όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τη μέγιστη παραγωγή κολλαγόνου και ανάπλαση του δέρματος ακριθώς όταν αυτή γίνεται, το βράδυ!

Σε τι διαφέρει το QYRA από άλλα κολλαγόνα; 

Το QYRA είναι ένα πρωτότυπο προιόν βιοδραστικών πεπτιδίων κολλαγόνου ειδικά σχεδιασμένων για δράση στο δέρμα, αύξηση της παραγωγής κολλαγόνου και διέγερσης των ινοβλαστών. Δεν έχει καμία σχέση με τα άλλα προιόντα πόσιμου κολλαγόνου που κυκλοφορούν και είναι το μόνο, μαζί με το CH-Alpha και το Fortibone, που υποστηρίζεται από κλινικές μελέτες που αποδεικνύουν τη δράση του. Η μέθοδος παρασκευής του είναι πατενταρισμένη και μοναδική. Το μικρό μέγεθος των πεπτιδίων που περιέχει του δίνει τα χαρακτηριστικά στη δράση, αλλά και την δυνατότητα πλήρους απορρόφησης  από το γαστρεντερικό, που το φυσικό κολλαγόνο δεν έχει!

Tο υγρό κολλαγόνο απορροφάται καλύτερα ή οι ταμπλέτες;

Το κολλαγόνο παράγεται σε πολλές μορφές, υγρό, ταμπλέτες, σκόνη, ζελές, σοκολάτα, κλπ.  Δεν έχει σημασία η μορφή που το παίρνετε αλλά το μέγεθος του πεπτιδίου που περιέχεται στο προϊόν. Επίσης σημασία έχει το σημείο που δρα, πχ. δέρμα, αρθρώσεις, οστά, κλπ.

Το QYRA περιέχει το μικρότερο αυτή τη στιγμή μέγεθος πεπτιδίου κολλαγόνου που απορροφάται κατά 100%. Εχει δράση ακριβώς πάνω στο δέρμα!

Πως να συγκρίνω τα διάφορα κολλαγόνα;

Ενας τρόπος σύγκρισης είναι να ζητήσετε να σας δώσουν τα στοιχεία του προϊόντος που θέλετε να συγκρίνετε. Συνήθως δεν έχουν τίποτε να σας δώσουν. Ολοι τους παραπέμπουν σε στοιχεία του κολλαγόνου γενικά κυρίως σε δημοσιευμένες μελέτες που αφορούν τα προϊόντα της Gelita AG.

Αλλά δεν είναι όλα ίδια τα κολλαγόνα που κυκλοφορούν. Διαφέρουν και στο μέγεθος του πεπτιδίου αλλά και στον τρόπο της ενζυματικής υδρόλυσης που αποκτώνται. (Διαφορετικό ένζυμο = διαφορετικό πεπτίδιο)

Η εταιρεία Gelita AG παράγει κολλαγόνο από το 1875. Είναι πρωτοπόρος στην έρευνα της ενζυματικής υδρόλυσης αλλά και των πεπτιδίων που παράγονται από αυτήν. Η έρευνα της ισοδυναμεί με αυτή που αφορά τα φάρμακα. 

Στην ουσία δεν μπορείτε να συγκρίνετε κάτι εντελώς πρωτοποριακό με κάτι που είναι άγνωστο.

Γιατί 3 ταμπλέτες;

3 ταμπλέτες συμπληρώνουν την ημερήσια δόση των 2,5g πεπτιδίων κολλαγόνου που απαιτούνται για την εμφάνιση της επιθυμητής δράσης.

Μπορώ να μασήσω τις ταμπλέτες;

Είναι προτιμότερο να καταπίνονται αυτούσιες αλλά αν υπάρχει ανάγκη, μπορούν να μασηθούν καθώς είναι ομοιογενείς ταμπλέτες. Κατά την μάσηση μπορεί να κολήσουν ελαφρά στα δόντια αλλά αυτό είναι κάτι που διαρκεί πολύ λίγο.

Η δράση τους δεν επηρεάζεται από τον τρόπο λήψης.

Σε ποια ηλικία είναι καλύτερα να το πάρω;

Το QYRA είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες. Ειδικά μετά την εμμηνόπαυση εμφανίζει τη θεαματικότερη δράση καθώς η ετήσια απώλεια κολλαγόνου είναι πολύ μεγαλύτερη κατά την εμμηνόπαυση. Η δράση του βεβαίως είναι φανερή και στις μεγαλύτερες ηλικίες.

Υπάρχουν μελέτες για τη δράση του QYRA;

Βεβαίως! Ορισμένες μελέτες θα τις βρείτε εδώ: Μελέτες QYRA

Σε πόσο χρόνο θα δω αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα αρχίζουν να φαίνονται από την πρώτη εβδομάδα τόσο στην εμφάνιση του δέρματος όσο και στην αίσθηση φρεσκάδας. Μετά τις 8 εβδομάδες τα αποτελέσματα μεγιστοποιούνται.

Πόσο διαρκεί το κουτί;

Το κουτί διαρκεί για χρήση 1 μηνός. Περιέχει 90 ταμπλέτες και παίρνετε 3 κάθε βράδυ.

Ποσο χρονικό διάστημα παραμένει το αποτέλεσμα μετά τη χρήση;

Η δράση διαρκεί για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα μετά την διακοπή. Εξαρτάται από τον τύπο του δέρματος αλλά και από το συνολικό χρόνο λήψης.  

Γιατί το QYRA δρα στο δέρμα και το CH-Alpha στις αρθρώσεις;

Το QYRA περιέχει διαφορετικό είδος πεπτιδίων κολλαγόνου σε σχέση με το CH-Alpha. Τα πεπτίδια του QYRA είναι “κομμένα” από διαφορετικά ένζυμα σε διαφορετικές θέσεις της πολυπεπτιδικής αλυσίδας του κολλαγόνου, με αποτέλεσμα να συσσωρεύονται σε διαφορετικούς ιστούς στόχους και να εμφανίζουν διαφορετική δράση. Τα πεπτίδια κολλαγόνου του QYRA εμφανίζουν την μεγαλύτερη συγκέντρωση στους βαθύτερους ιστούς του δέρματος, εκεί που δημιουργείται το δέρμα και φτιάχνεται η δομή του, ενώ τα  πεπτίδια κολλαγόνου του CH-Alpha εμφανίζουν μεγαλύτερη συγκέντρωση στις αρθρώσεις και δρούν αποτελεσματικά εκεί.

Επίσης ένα προϊόν το Fortibone περιέχει διαφορετικά πεπτίδια κολλαγόνου από το QYRA και το CH-Alpha. Το Fortibone συσσωρεύεται στα οστά και έχει εξαιρετικά απότελέσματα στην οστεοπόρωση κάτι που δεν συμβαίνει με τα άλλα δύο τουλάχιστον σε επιθυμητό βαθμό.

Τα προϊόντα με κολλαγόνο που είναι εμπλουτισμένα με βιταμίνες και μέταλλα είναι πιό δραστικά;

Η δράση του κολλαγόνου εξαρτάται από τον τύπο των πεπτιδίων που περιέχει το προϊόν και όχι από τις βιταμίνες ή τα μέταλλα που είναι εμπλουτισμένο.

Εάν κάποιος χρειάζεται επιπλέον βιταμίνες πρέπει να παίρνει ακριβώς αυτές που του λείπουν και όχι αυτές που περιέχει το κάθε προϊόν. Το ίδιο ισχύει και για τα μέταλλα. Η υπερβολική λήψη βιταμινών και μετάλλων χωρίς λόγο δημιουργεί άλλα πρόσθετα προβλήματα στον οργανισμό. Η πρόσθετη λήψη βιταμινών και μετάλλων πρέπει να γίνεται μόνο σε συνεργασία με το ιατρό σας.

Γιαυτούς τους λόγους το QYRA δεν περιέχει τίποτε άλλο εκτός από αυτό που χρειάζεστε, το κολλαγόνο verisol. Επίσης δεν περιέχει συντηρητικά ή άλλες βλαβερές ουσίες.

Γιατί κάποιοι λένε ότι το προϊόν τους κάνει για όλα, για το δέρμα, τα μαλλιά, την ηλιοθεραπεία, τις αρθρώσεις, κλπ;

Αυτά τα λένε προφανώς για πουλήσουν το προϊόν όπου μπορούν. Αυτός είναι και ο λόγος που τα εμπλουτίζουν με βιταμίνες και μέταλλα. Με το κολλαγόνο μόνο μέσα στο προϊόν ο νόμος δεν δίνει τη δυνατότητα να τα λένε αυτά.  Γιαυτό και τα εμπλουτίζουν για να πάρουν τις ενδείξεις των βιταμινών και των μετάλλων. Μην πιστέυετε όλα όσα λέγονται.  Ζητήστε να σας δώσουν τις μελέτες που έκαναν για όλα αυτά που λένε. Ρωτήστε το ιατρό σας.    

Για το QYRA (verisol) πρώτα έγιναν οι κλινικές μελέτες και μετά βγήκε στο εμπόριο.  Το ίδιο συνέβη και γιά το CH-ALPHA (fortigel). Επίσης το Fortibone που αφορά την οστεοπόρωση αν και είναι έτοιμο δεν βγαίνει για πώληση μέχρι να τελειώσουν οι κλινικές μελέτες και αυτό αναμένεται μέσα στο ερχόμενο φθινόπωρο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Εφαρμογή

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΒΙΒΑΦΑΡΜ Α.Ε. | Φαρμακευτικά & Παραφαρμακευτικά Είδη
Πεντέλης 110 Μαρούσι • Τ.Κ 15126
Τ: 210 8034403 • F: 210 8034495
E: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.vivapharm.gr
ή επικοινωνήστε μέσω της ηλεκτρονικής μας φόρμας

Αποκτήστε το QYRA

Αγοράστε το από το Φαρμακείο σας 
ή βρείτε το στο Internet

 

Newsletter

Αυτή η ιστοσελίδα για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης χρησιμοποιεί Cookies όπως περιγράφεται στην Πολιτική Χρήσης Cookies